GoldenRealEstate

Me mbi 10,000 postime aktive, Goldenrealestate ka inventarin më të madh të Patundëshmëris në Kosovë dhe Shqipëri

Qëllimi ynë

Qëllimi ynë është të fuqizojmë konsumatorët me informacion për të marrë vendime të zgjuara. Goldenrealestate është një treg i pasurive të patundshme i dedikuar për të ndihmuar pronarët e shtëpive, blerësit e shtëpive, shitësit, qiramarrësit dhe agjentët të gjejnë dhe të ndajnë informacione rreth shtëpive, pasurive të patundshme dhe përmirësimit të shtëpive.

Kurse Para

Kërko në bazën e të dhënave tona  prej më shumë se 1 mijë shtëpive Shipëtare – përfshirë shtëpi për shitje, shtëpi me qira dhe shtëpi që  janë në ndërtim e sipër.

Mundësi e mirë për Shitje dhe marketing

Përveç kësaj, Goldenrealestate.al operon rrjetin më të madh të pasurive të patundshme dhe reklamat me qira në Kosovë!

Rehatshëm

Ne ju mundësojm qe ju si konsumator  të merrn udhëzime  lidhur me shtëpin dhe pronën.

E leht për tu gjetur

Fillon me bazën e të dhënave tona të pronës prej më shumë se 1 mijë shtëpive Shqipëtare – përfshirë shtëpi për shitje, shtëpi apo banesa me qira dhe shtëpi apo banesa që janë në ndërtim e sipër

Agjentët tanë

Agjentët tanë janë profesionistë të licencuar që specializohen në kërkimin, vlerësimin dhe negociimin e blerjes së pasurisë në emër të blerësit. Ata do t'ju shesin pasuritë e paluajtshme. Pasqyrime, këshilla dhe ju udhëzojn për shitjen e pronave dhe përgatitjen e shtëpisë tuaj për të maksimizuar çmimin tuaj të shitjes.
Real Estate Broker

Helene Powers

+1 202 555 0124 Read more
Real Estate Professional

Mariusz Ciesla

+1 202 555 0155 Read more
Managing Broker/Partner, e-PRO
Realtor, West USA Realty

Christopher Pakulla

+1 202 555 0135 Read more

Projekte dhe Renovime

Video tour
The Consumer Financial Protection Bureau announced on Wednesday a proposal to delay the effective date of the TILA-RESPA Integrated Disclosure rule until Oct. 1.
Read more
Real Estate Roundup!
May new home sales gain 2.2% from April Sales of new single-family houses in May 2015 were at a seasonally adjusted annual rate of 546,000,…
Read more
We’re ready for the TRID rules!
At 5 p.m. EST June 17, the Consumer Financial Protection Bureau issued a statement that the effective date for the TILA-RESPA Integrated Disclosure (TRID) rules…
Read more
300
300
Transaksione
320
320
Klientë të kënaqur
15
15
Pika në të gjithë Kosovën
420
420
Shitje & Qera

Çfarë themi ne

Këshilla dhe udhëzimepër shitjen e pasurive të patundshme dhe përgatitjen e shtëpisë tuaj ose pronës për shitje
Michael Bell Blogger

Although we haven’t had many issues but any time there has been an issue you have been incredibly helpful and whenever you have come out for an inspection you have been so personable and absolutely lovely to be around. You are a great addition to the Realtyspace Team and i…

Ana Oliver Housewife

Dear Ana , we have been so grateful for all your hardwork and support. Although we haven’t had many issues but any time there has been an issue you have been incredibly helpful and whenever you have come out for an inspection you have been so personable and absolutely lovely…

Caroline Reynolds Marketing Manager

Just to say thanks to you Caroline Reynolds and all the staff for your efforts. We are delighted with the sale price. It was a pleasure dealing with you and will recommend Caroline to friends in the future.

Joseph Ryan Designer

We can’t recommend Joseph strongly enough. They were friendly, professional and approachable from the minute we called asking for an appraisal right until completion. As first time sellers they made the process fast and simple, any questions we had they were happy to answer. When the process was getting slowed…

Vanessa Kasinsky Brand Manager

Vanessa always addressed my questions professionally and in a very timely manner. Working with him was a pleasure and would come with my recommendation.

Looking to
Sell or Rent
Your Property?
Submit now

Sponsorët

Ne GoldenRealEstate nuk do të ndalim bashkëpunimin me Sponsorët tanë për të paraqitur produktet e tyre ne faqen tonë të internetit dhe për ti mbështetur ata në qdo aspekt